Evés, evés, evés... a világ legjobb dolgainak egyike! Szerintem a legtöbb ember imád enni. A finom falatok, az elkészítés művelete, a sütő izgatott figyelése, a végeredmény, az elismerés...mind-mind csodás dolgok, amelyek élménnyé teszik a sütés-főzést. Már kiléptünk a hagyományos töltött paprika-pörkölt-lecsó sémából, a mai háziasszonyok többsége mer kísérletezni új alapanyagokkal vagy akár szívesen kipróbálja más konyhák specialitásait. Ezt tette évekkel ezelőtt Vrábel Kriszta is, aki az olasz konyhába zúgott bele menthetetlenül. Különleges, mégis ismerős recepteket mutat be, néhol extra, alig beszerezhető alapanyagokkal, de a legtöbb esetben mindennapi hozzávalókat használ, amelyekből egy nem mindennapi fogást varázsol férje és két kisfia elé. És mostmár elénk is, hiszen megjelent első szakácskönyve Dolce Vita Magyarországon címmel. Gyönyörű a könyv, benne a fotók (amelyeket a szerző készített), és maga a tartalom is. Kezdő és haladó háziasszonyoknak, valamint férfiaknak egyaránt ajánlom.224 oldal
Alinea Kiadó

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése